Mansikka

mansikka bw

Home pageSVM - AgencyMediaYhteydetLinkit

ARTISTI

Sanna on rocklaulaja. Ura alkoi jo 80-luvun alun Ruotsissa,
Tukholman kaduilla ja klubeilla, tyyliin tyttö ja kitara. Niiltä ajoilta on perua vahva, kaunis ja vivahteikas laulusaundi. Myöhemmin alkoi oman musiikin tekeminen ja 90-luvun loppupuolella sen levyttäminen.

Sanna oli edellä aikaansa, uskottava rockmuusikko jo silloin kun naisartistit olivat vasta vitsejä melonimekkotavaramarkkinapohjalta.

Sannan levyjä lähtivät tuottamaan mm. Janne Louhivuori ja Edu Kettunen, niillä soittavat edellisten lisäksi Anssi Nykänen, Kari Rantanen, Masa Maijanen, Ilpo Murtojärvi, Tane Kannisto.

Kellisty rockin kukkakedolle ja nauti Sannan soiton sykkeestä. Voikukat kuihtuvat mutta Mansikkaa saa ympäri vuoden ympäri Suomen.


BAND         

Sanna Mansikka Band keskittyy Sannan oman musiikin esittämiseen.
Tukevaa ja melodista rockbiittiä suomen kielellä. Keikkaa tehdään festareilla Ruisrockista Muijarockiin sekä klubeilla ja baareissa ympäri Suomea.

Sanna Mansikka, laulu ja kitara.
Erkka Makkonen, soolokitara ja bäkkärit.
Sirre Ojala, koskettimet ja bäkkärit.
Esa Salminen, basso.
Mäikkä Tuomi, rummut.


TRUBA/DUO              

Sanna Mansikka esiintyy myös yksin tai duona säestäjänsä,
basisti Okko Makkosen kanssa. Ohjelmisto rakentuu 60-70-luvun pop-rock-klassikoista ja kieli on pääsääntöisesti englanti.MEDIASSA             

Sanna Mansikka on esiintynyt TV:n musiikki- ja
viihdeohjelmissa sekä radioiden soittolistoilla. Musiikki- ja muiden lehtien levyarvostelut ovat olleet kiittäviä ja ylistäviä:

"Sanna Mansikka murtaa rockin miehisiä muureja."
- Markku Haapio, IL 5/99

 "Sannan musiikin sielullinen maailma on rikasta ja haastavaa. Sanoitukset eivät liiku tavanomaisissa arkipäiväisissä ihmissuhdekuvioissa vaan kynä on piirtänyt syvempiä painalluksia. Sannan musikaalisuus on myös ihailtavaa ja biisit soinnutuksia ja melodioita myöten selkeästi valtavirran mollijollotuksien yläpuolella. Olen vilpittömästi onnellinen että meillä on uusi lahjakas laulujensa esittäjä. Tervetuloa Sanna Mansikka!"
- Tero Nurmi, Rumba -99

"Hän on pitkästä aikaa erittäin persoonallinen kotimainen laulaja, säveltäjä ja sanoittaja!"
- Rytmi -99

"Sanna Mansikka on loistava esimerkki musiikin tekemisen rohkeudesta. Debyyttialbumi kuulostaa energiseltä, persoonalliselta ja täysin kilpailukykyiseltä verrattuna suurten levy-yhtiöiden tuotoksiin."
- Hifi-lehti -99

 

Sunshine!

 

OKKO MAKKONEN
ÄÄNIMAA OY
Yliopistonkatu 14
20100 Turku
0400 722 238
02 2341 111